Kvitebjørn

SPTZBRGN

SPTZBRGN er en av Norges mest spennende gründerbedrifter. De to driftige eierne designer og produserer bunadslips – et innovativt og tradisjonsbærende tekstilprodukt som ble anerkjent med Merket for God Design i 2013. Kvitebjørn har vært så heldige å få lov til å designe og programmere ny nettside.

Det var med ydmykhet Kvitebjørn satte igang med arbeidet å designe nye nettsider for SPTZBRGN. Designerduoen stiller strenge krav til både design og funksjonalitet og bidro også en del selv i arbeidet. Resultatet er blitt en vakker nettside hvor foto og produkter settes i fokus.

En av SPTZBRGNs største utfordringer var å finne en god plattform hvor nettbutikken var en integrert del av resten av nettsiden. Vi valgte å bygge nettsiden på netthandelplattformen Shopify hvor både artikler, produktinformasjon, bestilling og betaling håndteres gjennom samme CMS (Content Management System).

Prosjektinformasjon

  • UI-design
  • Kode
  • Nettbutikk
Besøk sptzbrgn.no

Samarbeidspartnere

Kvitebjørn elsker det enkle — det rene.

Vi forteller gode historier gjennom design og kode.

Kvitebjørn er et digitalt designbyrå med tilholdssted i Trondheim. Vi leverer det meste innen nett og digital markedskommunikasjon og jobber ut ideer, design og kode – alt innenfor kontorets fire vegger.

Gode digitale løsninger forteller interessante historier – og løser problemer. Vår oppgave er å fortelle din historie på en enkel og iøyenfallende måte.