Kvitebjørn

Sprekere.no

Sprekere.no er en gratistjeneste levert av Bergens Tidende. Tjenesten er utviklet av BT beta og hovednettsiden er designet og kodet av Keyteq. Kvitebjørn har levert både printannonser og digitale kommunikasjonsløsninger til Sprekere.no.

Sprekere.no har gått bredt ut i sin kommunikasjon, og annonsert både i trykket og digital utgave av Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Kvitebjørn har levert kampanjemateriell til alle flatene i tillegg til design av kampanjeside og nyhetsbrev.

Printannonse nr. 1 for Sprekere.no. Helside avis (M55) Foto: Jarle HagenPrintannonse nr. 2 for Sprekere.no. Helside avis (M55) Foto: Jarle HagenPrintannonser for Sprekere.no. Helside avis (M55) Foto: Jarle Hagen

Printannonse nr. 3 for Sprekere.no. Halvside avis (M25) Foto: Jarle Hagen Printannonse for Sprekere.no. Halvside avis (M25) Foto: Jarle Hagen

Prosjektinformasjon

  • Print
  • UI-design
Besøk sprekere.no

Samarbeidspartnere

Kvitebjørn elsker det enkle — det rene.

Vi forteller gode historier gjennom design og kode.

Kvitebjørn er et digitalt designbyrå med tilholdssted i Trondheim. Vi leverer det meste innen nett og digital markedskommunikasjon og jobber ut ideer, design og kode – alt innenfor kontorets fire vegger.

Gode digitale løsninger forteller interessante historier – og løser problemer. Vår oppgave er å fortelle din historie på en enkel og iøyenfallende måte.