Kvitebjørn

Santander Bank – Route 66

Santander Consumer Bank ønsket å gi en opplevelse – en gave – til sine eksisterende kunder. Hovedmålet var ikke å få flere kunder eller selge flere produkter, men rett og slett å skape god stemning og spre litt glede. Dette ønsket de å gjøre med en nettbasert konkurranse hvor man kunne vinne en tur for to på Route 66.

Sammen med Uredd Designkontor og Ambolt Audio skapte Kvitebjørn et spillunivers med norskamerikaneren Dan i hovedrollen. Dan, illustrert av Cecilie Leiseth Skipnes og stemmesatt av Stian Hovland Pedersen, tok deg med til ni stoppesteder i syv delstater langs den historiske ruten i USA. På hvert stoppested måtte du lete etter Fun Facts og løse Dan’s quiz før du kunne kjøre videre.

Blant alle spillerene ble det trukket fem vinnere som hver vant en tre ukers reise for to på Route 66 fra Chicago til L.A. Jo flere poeng du fikk i spillet, jo større var vinnersjansen. Hvert poeng representerte ett lodd i trekningen.

Spillet ble en stor sukssess! I løpet av de fem ukene i mars/april 2017 da konkurransen pågikk hadde nettsiden omtrent 90.000 økter og godt over 20.000 unike aktive spillere. Hver aktive spiller brukte i snitt over 11 minutter sammen med Dan på Route 66. Dette er svært gode tall for både oss og Santander Consumer Bank.

En liten fun fact til slutt: 84 spillere klarte å få full score på hele 760 poeng. Vi utfordrer deg til å prøve det samme.

ChicagoThe Blues Club

AlbuquerqueGrand CanyonChicago, The Blues Club, Albuquerque og Grand Canyon – fire av stoppestedene fra reisen langs Route 66

Prosjektinformasjon

  • UI-design
  • UX-design
  • Kode
Besøk vinnroute66.no

Samarbeidspartnere

Kvitebjørn elsker det enkle — det rene.

Vi forteller gode historier gjennom design og kode.

Kvitebjørn er et digitalt designbyrå med tilholdssted i Trondheim. Vi leverer det meste innen nett og digital markedskommunikasjon og jobber ut ideer, design og kode – alt innenfor kontorets fire vegger.

Gode digitale løsninger forteller interessante historier – og løser problemer. Vår oppgave er å fortelle din historie på en enkel og iøyenfallende måte.