Kvitebjørn

KRAFT Properties

Mallorca er blitt et av de hotteste stedene å feriere, og det er enda hottere å eie sin egen feriebolig på øya. Kvitebjørn har designet og utviklet en eiendomssøkemotor for kjøpsrådgiveren KRAFT Properties, pakket pent inn i en enkel malbasert nettside.

Å finne den riktige eiendommen på Mallorca er ikke alltid like lett. Det finnes uttallige tilbydere av boliger og eiendommer, og inntil nylig fantes det ikke noe enkelt sted hvor potensielle norske kjøpere kunne lete blant alle tilgjengelige boliger på øya. Dette ville KRAFT Properties gjøre noe med, og ba oss i Kvitebjørn om å lage en søkemotor som samlet data fra mange tilbydere og presenterte det på en ryddig måte.

Vi løste jobben ved å lage en modul i Wordpress. Selve siden er forholdsvis enkel og baserer seg på et ferdig malverk – men søkemotoren er bygget opp fra bunnen av og fungerer sømløst med resten av siden.

Prosjektinformasjon

  • UI-design
  • Kode
  • Database
Besøk kraft.no

Kvitebjørn elsker det enkle — det rene.

Vi forteller gode historier gjennom design og kode.

Kvitebjørn er et digitalt designbyrå med tilholdssted i Trondheim. Vi leverer det meste innen nett og digital markedskommunikasjon og jobber ut ideer, design og kode – alt innenfor kontorets fire vegger.

Gode digitale løsninger forteller interessante historier – og løser problemer. Vår oppgave er å fortelle din historie på en enkel og iøyenfallende måte.