Kvitebjørn

Godtlevert

Godtlevert er Norges største leverandør av matvarer og middagsoppskrifter levert rett hjem på døren. Godtlevert ønsket en redesign av nettsidene sine med enda tydeligere fokus på hva produktet er.

Det er ikke alltid like lett å formidle klart og tydelig hvilket produkt man selger, og det er ikke alltid at store tiltalende bilder gjør jobben best. Slik var det for Godtlevert da de ba oss om å endre det visuelle grensesnittet på godtlevert.no.

Vi valgte å vri grensesnittet til Godtlevert over mot en standard nettbutikk-layout, og fokusere mer på produktpakkene. Bestilling kan skje allerede fra forsiden uten å måtte gå innom en produktside først, men produktsidene er selvfølgelig også tilgjengelig hvis man vil ha mere informasjon.

Godtlevert mobilside (1)Godtlevert mobilside (2)

Godtlevert webside detalj

Prosjektinformasjon

  • UI-design
Besøk godtlevert.no

Samarbeidspartnere

Kvitebjørn elsker det enkle — det rene.

Vi forteller gode historier gjennom design og kode.

Kvitebjørn er et digitalt designbyrå med tilholdssted i Trondheim. Vi leverer det meste innen nett og digital markedskommunikasjon og jobber ut ideer, design og kode – alt innenfor kontorets fire vegger.

Gode digitale løsninger forteller interessante historier – og løser problemer. Vår oppgave er å fortelle din historie på en enkel og iøyenfallende måte.