Kvitebjørn

Flaggdager

For oss som har flaggstang (eller balkongflagg, eller bordflagg for den saks skyld) er det alltid en utfordring å holde oversikt over flaggdagene og å huske å heise og hale flagget på riktig tidspunkt.

Etter et søk på App Store innså vi i Kvitebjørn at det ikke finnes noen enkle og freshe apper som kan hjelpe oss med å flagge når vi skal. Derfor tok vi skjeen i egen hånd og designet og kodet en app for deg som er like glad i å flagge som vi er.

«Flaggdager» lar deg enkelt holde oversikt over alle de offisielle flaggdagene i Norge, og varsler deg med en feiende flott fanfare når du må heise og hale flagget. Tidspunktene for heising og haling følger norske flaggregler og regnes ut nøyaktig basert på din posisjon og tidspunktene for soloppgang og solnedgang.

Prosjektinformasjon

  • UI-design
  • Kode
Se Flaggdager i App Store

Kvitebjørn elsker det enkle — det rene.

Vi forteller gode historier gjennom design og kode.

Kvitebjørn er et digitalt designbyrå med tilholdssted i Trondheim. Vi leverer det meste innen nett og digital markedskommunikasjon og jobber ut ideer, design og kode – alt innenfor kontorets fire vegger.

Gode digitale løsninger forteller interessante historier – og løser problemer. Vår oppgave er å fortelle din historie på en enkel og iøyenfallende måte.